Hanna og Tor Åge til Australia travel blog

Utsikt mot Townsville fra ferja over til Magnetic Island

Klar for bushwalking!

utsikt over Arthur bay

ut på tur !

Florence Bay

sjelefred!!

Radical bay

her skulle det liksom være mulig å kjøre...

KOALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

og enda en!

og så en til:)

grill - mesteren

kunne ikke hatt finere omgivelser

vi får besøk av en possum på backpackeren

Balding bay

Balding bay

Balding bay

På vei tilbake til Townsville


Fredag 15.juli

Tidlig fredag morgen tar vi bilen med oss over til Magnetic Island. Vi installerer oss på backpackeren, før vi drar ut for å utforske denne flotte øya. Magnetic Island er kjent for flott natur, yrende dyreliv og over 20 nydelige strender.

Vi bruker første del av dagen til å gå langs noen av turstiene og besøker flere av strendene langs ruta. Vi legger oss til i Florence bay, hvor vi slapper av, bader og spiser lunsj. Videre går turen til Radical bay, før vi fortsetter turen tilbake til bilen. Det er faktisk mulig å kjøre 4WD inn denne ruta, men veien er i skikkelig dårlig stand - dessuten syns vi det er godt å være ute og i bevegelse!! Blir nok bilkjøring ellers!!

På ettermiddagen er det tid for turens høydepunkt: vi skal på jakt etter sleepy koalas in the trees in the afternoon... Og vi går og vi går - og ser ikke en eneste koala...og begynner å bli en smule oppgitt...Men sÅ, ENDELIG!! Det sitter en bitteliten, helt nydelig koala og sover i et tre langs turstien. Og Hanna tar HELT av!!! Vi tok en drøss av bilder(men hvor er Pål Arne, når vi trenger han: med den supre kameralinsa - som ville gitt oss noen fantastiske bilder)og filma i lange tider. Dette var virkelig en flott opplevelse! Vi møtte også på to andre koalaer. Den siste vi så var mer våken og mer aktiv, han klatret opp og ned i treet og satt og spiste blader fra greinene. Vi fikk virkelig igjen for turen og brukte flere timer langs turstien.

Storfornøyde dro vi for å grille i Alma bay, hvor vi hadde et hyggelig måltid i nydelige omgivelser...helt til myggen kom...og vi måtte kapitulere og vende nesa hjemover. På kvelden gikk vi ut for å se på livet, men det var ikke noe liv å se og dermed ble det kortspill og kos på backpackeren.

Lørdag 16. juli

Vi har en rolig og avslappende morgen. Første besøk denne dagen er den lokale puben, hvor de har en fire meter krokodille, Rin Tin Tin, inngjerdet i bakgården. Han er vanligvis å finne under gulvet(slik at gjestene danser over krokodillen!) på dansegulvet på nattklubben(som for tiden var under opp-pussing) Stakkars krokodille - høres ikke ut som de beste omstendigheter å leve i)

Deretter drar vi til Horseshoe bay, hvor vi går en halv times tur over til Balding bay, hvor det er mye mindre folk og mye fredeligere. Uoffisielt er Balding bay en nudist strand, og det var flere nakne kropper som spankulerte rundt på stranden...men vi koste oss i god avstand fra solbrente rumper og andre kroppsdeler - og hadde nok en strålende dag i sola!

Hanna måtte selvfølgelig ha en siste tur opp til koalaene - men så bare en denne dagen, mens Tor Åge satt i bilen og ventet...og leste! Vi suste innom å kjøpte kinamat - take-away og stilte oss i ferjekø. Det var blitt tid for å dra tilbake til fastlandet igjen. Vi hadde en kjempeflott tur over til Townsville - i nydelig solnedgang!!

og så var det å kjøre nye mil, til Airlie beach...Advertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |