Hanna og Tor Åge til Australia travel blog

på stranden

veien ned til stranden - over sumpen..

Tarzan

På tur gjennom regnskogen

skikkelig tett regnskog...

lunsj i nydelige omgivelser

Idyll

Vi kjører gjennom Daintree nationalpark

og besøker noen fantastiske strender på veien

utrolig vakkert!!


Lørdag 9.juli

Vi er en liten tur nedom stranden på morgenen, men det skyer over, og vi bestemmer oss for å dra inn i regnskogen, hvor det skal være mulig å finne et sted hvor det er trygt å bade(meaning:no crocodiles)

Vi kjører et lite stykke, deretter må vi gå 10-15 minutter i tett regnskog. Nesten litt skummelt - Hanna blir hengende fast i en bregne på veien: hadde de stikkertene på baksiden av bladene. Det gikk heldigvis bra, da det bare var tursekken som fikk seg en omgang! Tor Åge lekte Tarzan i trærne og Hanna var Jane???

Og så var vi der: sååå idyllisk. Og det beste av alt: vi hadde stedet for oss selv( en lang stund!!) Helt surrealistisk å være der: omringet av regnskogen. Og utrolig vakkert!!! Vi bada til slutt begge to - en smule skeptiske. Vi visste jo at det var krokodille - varsel skilt lenger nede i elva...hmmmm... men det skulle nå være trygt...og vi er i live enda iallefall. Etter et avkjølende bad ble det lunsj langs elva, hvor vi bare nøyt omgivelsene!!

Deretter ble det noen avslappende timer på stranden - og etter det, flere strender; den ene vakrere enn den andre. Kunne veldig gjerne ha tilbringt flere dager i området, men vi måtte videre. Vi kjørte gjennom Daintree nationalpark i retning Daintree River, hvor en liten båttur ventet oss, for å komme oss over elva og videre mot Mossman Gorge og Port Douglas. Før båtturen rakk vi imidlertid å kjøre innom Daintree Ice Cream Company, som selger is laget av eksotisk frukt..litt spesiell smak..men ganske godt!

Vel over elva, fant vi ut at vi rakk å dra innom Mossman Gorge, før vi installerte oss i Port Douglas for natta. Mossmann Gorge er også en del av Daintree nationalpark. Mossman Gorge er også omringet av regskog og hadde flotte badesteder med helt klart vann. Dessverre svikta fotoapparatet oss her: det kan se ut som vi er nødt til å kjøpe nytt(noe som passer svært dårlig -etter som kapitalen er sterkt synkende her nede...) Men Hanna tok turen opp igjen neste dag og sikra oss noen fine bilder likevel:)

I Port Douglas var det rimelig full-booka:( - men vi fikk til slutt en fin leilighet til en ganske stiv pris i forhold til vårt reisebudsjett, men men. Kvelden brukte vi til å se oss om i byen og spiste god italiensk pizza..mmmmAdvertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |