Hanna og Tor Åge til Australia travel blog

Cedar Creek Falls

lunsj i Airlie Beach

lagunen i Airlie beach


Formiddagen ble brukt til booking av seiltur. Vi kikka på flere alternativ, men endte opp med en av de flotteste seilskutene man kunne komme ut med. Her fikk vi eget rom med bad og båten så virkelig innbydende ut!

Vi hadde fått anbefalt å dra til et fossefall rett utenfor Airlie beach, og valgte å gjøre dette. Etter å ha sett de flotteste fossefall i Kakadu, ble vi ikke akkurat imponert av Cedar Creek Falls. Vi ble der ikke lenge, men lenge nok til å få oss noen hissige myggstikk. Lunsjen ble inntatt på en plen med utsikt over havet og alle seilbåtene.

Det ble tid til tur langs strandpromenaden og påfølgende trening på helsestudio. På kvelden spiste vi middag på mexikansk restaurant.

Fredag 1.juli.

Vi skulle ikke ut på seilturen før 1500, og brukte formiddagen i sola:ENDELIG!! I sommermånedene (vinter i Norge) er det ikke mulig å bade i havet pga Stinger(brennmaneter) nord for Rockhampton, og dermed også i Airlie beach. Det er derfor laget en flott lagune med flotte badebasseng helt inntil sjøen. Vi slappet av med hver vår bok og fikk kost oss i lagunen, før vi spent la i vei for å seile "the Withsundays"Advertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |