Hilde & Rune, Mona & Johnny prøver bobilferie. travel blog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dag 4.

Etter et hel.........vær i løpet av natten, lyn og torden i 6 timer, bestemte vi oss for å flytte oss etter det fine været. Etter å ha sjekket værmelding i Frankrike, fant vi ut at det kom til å bli mye regn, derfor endret vi kurs, og endte opp i Bolzano nord i Italia. Det blir ingen Tour de France på oss.

Vi kjørte først på dagen ned til syd-Tyskland for å se på slottet som Disney har kopiert. Det ble litt nedtur fordi det var under opp-pussing, så vi så kun et slott som var innpakket i preseninger. Tok oss en god lunsj på stedet, med tyske pølser, sauerkraut og stekte poteter, med Apfelstrudel til dessert.

Så kjørte vi mot Italia. Da må man som kjent gjennom Østerrike. På grensen skjønte vi at vi trengte et eller annet oblat for å kjøre på motorveien. Vi spurte på grensen, men fordi vi har en bil over 3.500 kg, kunne de ikke hjelpe oss, og vi kjørte bare videre.

Midt på motorveien kommer det en bil opp på siden av oss, og ber oss stanse. Det var veifinansieringsselskapet som gjorde oss oppmerksom på at vi manglet oblat. Det kostet oss en bot på Euro 220,- + at vi måtte kjøpe oblatet i tillegg, Euro 80,-. Det ble et dyrt opphold på ca. 2 timer i Østerrike. Men; brikken varer i 2 år

Så ankommer vi Italia og skal til Bolzano. Istedet for å kjøre motorveien, tar Johnny oss over fjellet med et bil på 9 meter. Smale veier, veldig høyt, opp til 2.211 meter over havet. Hilde og Mona var redde,men det gikk bra og nedover på andre siden av fjellet var ok. Ikke så smale veier, men bratt.

I Bolzano blir vi møtt av Ali (kompis av Rune’s bror). Han har sørget for at vi kan plassere bilen på en bondegård, tar oss med til en uteservering hvor det er stappet med folk, og der ser vi EM-finalen mellom Italia og Spania, og møter flere av kompisene til Christopher. Det ble ikke den store festen, siden Spania vant, men vi hadde det veldig hyggelig. Vi syklet hjem kl. 23.30 ganske lykkelige. Her blir vi nok en dag til fordi våre nye venner skal ta oss med ut på restaurant .Advertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |