Hanna og Tor Åge til Australia travel blog


Endelig er det over!!!

Siste eksamen ble avsluttet idag med en praktisk teknikk eksamen i manuell terapi. Eksamenen idag gikk etter forholdene bra og jeg har en bra følelse for den. Tre av de andre fire eksamene jeg har hatt de siste to dagene har jeg ikke like god følelse for. Etter å ha vært ganske flittig hele semesteret og de siste 4 ukene levd i en zombie-tilværelse fylt av kun primære fysiologiske behov (les: mat, toalettbesøk og minimalt med søvn)og studier føler jeg ikke at det jeg har fått prestert på eksamenene reflekterer det arbeidet jeg har lagt ned og hva jeg har lært. Forhåpentlig er det jeg har prestert godt nok for sensorene..............

Venter i spenning

Nå står det på programmet å være sensor for bachelorstudentene på en eksamen imorgen før det blir avlsutningsmiddag for semesteret imorgen kveld. Så blir det avreise til Darwin for et kjærkomment gjensyn med Hanna og videre på ekspedisjon i den australske regnskogen!!!!

Jeg gleder meg stort til det og til videre ferietilværelse langs østkysten. Håper på å få slappet av litt på stranden og dykket på Great Barrier Reef!!!!!!!!!!!

Vil ønske alle der hjemme en god sommer!!!!!

Mens vi må holde oss her i den sørlige vinterkulda (Darwin 35 grader)

"Stay tuned for further updates"!!

Tor Åge

Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |