Cees & Bianca @ USA travel blog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vanmorgen om 8 uur na een bakkie koffie (want in motel 6 krijg je geen ontbijt) de auto in en gaan met die banaan, gister in de supermarkt wat broodjes enz meegenomen dus we hadden ontbijt in de auto. Op weg naar Lodi, het was gelukkig goed weer, Cees wilde zo graag een off road route nemen naar Lodi maar de navigatie en Bianca besloten dat dat onmogelijk was. Eenmaal aangekomen bij Fam de Snaaijer werden we door Jessica naar Paul gebracht en hij heeft ons alles laten zien. We gingen met een pick up naar het jongveebedrijf….hoe??....ja…..off road…Cees had weer eens gelijk……

Ook hebben we wat van de omgeving gezien en kregen een hoop verhalen te horen en wat tips waar we als we weer terug gingen OFF ROAD langs konden rijden….

Na onze rondleiding gezellig koffie gedronken en nog wat must see tips meegekregen, zo vertelde Paula dat er een grote landbouwbeurs is volgende week dus….dan passen we de route even aan…ideaal als je niets van te voren plant! Na de koffie afscheid genomen wat een ontzettend gastvrije en lieve mensen. En off road richting lake tahoe….alleen nu was Bianca het wel met Cees eens alleen de navigatie nog steeds niet!!! Maar een beetje moderne vrouw kan tegenwoordig ook kaartlezen! Zo gezegd zo gedaan….

Cees vond het maar eens tijd worden dat Bianca auto ging rijden… het was toch een rustige weg net zoals in een film waar je om de 3 min een enkele tegenligger tegenkomt. Na wat tegensputteren was het dan zover. Bianca achter het stuur…leuk…Vooral als die rustige weg ineens binnen 3mile over gaat in een berg! Alsjeblieft! of je even 60 mile de berg op wil rijden nou het was ontzettend spannend. Heuvel op, heuvel af, oren open, oren dicht. Maar als je dan 6000 Feet hoger bent weet je waar je het voor doet! HALELUJA! Ongelooflijk mooi.

We gaan verder richting Kirkwood want daar zit een motel zagen we in een boekje..maar het word nu best schemerig en gladder dus Cees mag weer achter het stuur…nu komt het hou je vast….Bianca stapt uit en hoort Ping..en het is geen magnetron…nee het is de auto…er gaat een lampje branden (schaam) benzine op…volgens de tomtom was de benzinepomp 15 mile verder…gingen we niet redden..Met een rood hoofd een buschauffeur aangehouden bleek er 1,5 mile verder een kleintje te zitten…Dat was een opluchting..sta je daar op bijna 6000Feet bijna in het donker…..ja het zou wat zijn. Niet dat we het niet doorhadden maar door al die heuvels gaat de benzine wel erg hard ineens. Nu we toch al kirkwood verlaten hadden, wat een skioord bleek te zijn, besloten we verder te rijden naar lake tahoe daar hebben we nog een dik uur over gereden…in het donker de berg af, maar door de sneeuw langs de bergen kon je goed zien waar de weg lag.

Nu zitten we in een leuk motel nog wel op de berg want lake tahoe ligt ook niet op de bodem..we komen net uit een spa van 105 fahrenheit en gaan nu naar bed…morgen maar eens kijken hoe het eruit ziet in het licht……..Advertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |