Hanna og Tor Åge til Australia travel blog


Etter intense dager og lange netter, er prosjektoppgaven min nå på vei til Norge. Da er det "bare" eksamen igjen. Om to uker reiser jeg til Canberra, forhåpentligvis klar for å gjennomføre eksamen på den norske ambassaden. Jeg får to dager på egenhånd i hovedstaden, og er litt spent på hvordan det vil bli. Har planlagt shopping og cafebesøk: skal kjøpe en drøss med blader, syns jeg fortjener det, etter bare å lest faglitteratur de siste månedene.

Ellers er det ikke så mye som skjer her nede for tiden. Vi møtte på en ugle her en kveld: flott fugl!! Det var vel ukas høydepunkt!!?? Etter innlevering av oppgaven på mandag, feira vi med middag på en bitteliten og intim italiensk restaurant, rett opp i gata her. Nydelig pasta: det blir nok flere turer dit, tenker jeg!

Vi har også begynt såvidt å planlegge tur til sommeren. Tror vi skal få med oss utrolig mye spennende. Jeg har regna ut at det, for meg blir nærmere seks uker på tur, og DET er jo ikke å forakte!!!!:) Marte og jeg har nemlig bestemt oss for å dra litt på egenhånd, mens gutta er midt i det verste eksamenspresset. Uluru(hellig stein) - midt i landet - er målet(Sissel og Astrid: dere er med meg i tankene!!)Deretter er planen å reise videre til Darwin hvor vi skal møte gutta. Her skal vi nemlig på: hold dere fast: TELT-TUR. - i tre hele netter, og fire dager) Jeg kan ikke nekte for at den satt langt inne og at jeg er en smule skeptisk, men jeg er vel her for å sprenge noen grenser, eller hva???? Deadly snakes: HERE I COME!!!

Dette er så langt bare planer, så får vi se om vi får det til, med flybilletter og booking ift turer. Vi har foreløpig ikke kommet lengre ift planleggingen, men vi har mer i vente. Mye å glede seg til, med andre ord. Det er litt godt å vite når man står med begge beina godt planta i x antall bøker og eksamensoppgaver.

Ellers nærmer det seg pinse og 17.mai. Her blir det lite markering av pinsen, slike dager går oss rett forbi. Men 17.mai skal feires. Det er skikkelig opplegg her hele dagen. Det skal være tog, leker, pølser(?) og brus på universitetet og på kvelden skal vi på coctail- party i Brisbane City Hall. Ikke noe tull, altså. Så følg med når oppdatering fra 17. mai feiringen kommer.

Ha en riktig fin pinse, folkens og god 17.mai!!

Klem fra Hanna

Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |