Ronald & Laurien's Asia trip! travel blog

 

 

 

 

 

 

 

bucket!

 

 

 

 

 


Na zes uur slingerwegen door de bergen, in een lokale bus, komen we aan in Vang Vieng. De plaats om te feesten in Laos. Het eerste wat we zien zijn barretjes en TV-bars. Het zijn bars waar je 'Friends' of 'Family guy' kunt kijken. Wij gaan eerst naar het guesthouse waar we Tjardo weer zien. Er zijn hier veel Nederlanders, met een paar trekken we de komende dagen op.

Overdag 'tubed' iedereen hier, dat houdt in dat er een paar kilometer van Vang Vieng een aantal bars zijn aan een rivier, je tubed dan van de ene naar de andere bar. Maar wij hebben het zonder 'tube'(band waarmee je de rivier doorgaat)gedaan, de bars grenzen namelijk aan elkaar.. Na overdag gefeest te hebben gaan de meeste mensen even slapen om vervolgens in Vang Vieng zelf uit te gaan. Kortom, iedereen drinkt, eet sandwiches, kijkt TV, is brak en feest hier. Wij zijn dan ook vier avonden uitgeweest en hebben een keer getubed. Vaak gegeten bij de ' Family guy' bar en wat geslapen.

De tweede dag zijn we met de motorbike de grotten in de omgeving gaan verkennen, want de omgeving is werkelijk prachtig hier. Gewapend met een zaklamp gingen we de grotten binnen, het was mooi maar de doorgangen waren af en toe wel erg klein. De mannen wilde alsmaar verder, maar Lau wilde liever terug.. Het was leuk dat we de enige in de grotten waren, de rest van de mensen hier, houdt het alleen maar bij feesten.

Het uitgaan was heel leuk maar na vier dagen waren we er echt klaar mee, hoogste tijd om weer verder te gaan(alles was vies, stonk naar drank, bah!). Het wordt tijd voor weer wat cultuur!En daarom nemen we de 20ste de bus naar Luang Prabang, de hoofdstad van Laos.Advertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |