Mijn reizen travel blog

 


*locatie en tijd nog aan te passen*

italie lago di maggiore como/....

toen we daar aankwamen wisten we niet precies wat we moesten verwachten we keken wat rond en zagen alleen maar krotjes een aangvreten huisjes die gekocht waren en de meeste ook nog een van locale inwoners of iniedergeval italieanen. het begon al goed we wisten niet waar ons huisje stond we krege een rare plattegrond met een pijltje er op we wisten niet waar we waren en wite alleen waar het huisje stond maar dat zelfs niet duidelijk.

de naam van de camping is dan we international sports camping, maar...

er was niet veel te beleven okee ze hadden 2 tennis velden 1 zwembad en 1 meer, dus de mogelijkheden om te sporten zijn er maar goed onze hoop werd niet groter dus vond ik dat we onze eigen pleziertjes moesten maken..

de eerste helft van de week kwam ik met nikki wel door met dvd kijken en misch ook nog een beetje buite rondlopen, we gingen naar de kermis met esmee en alyssa die naast onze camping was jammer genoeg was het niet zo'n grote kermis maar een kleintje nog kleiner dan in denbosch. het zijn daar wel een stel gekke de bedoeling bij een zweefmolen was om elkaar omhoog te trappen zo dat je zo hoog mogelijk kwam op 1 punt en een bal aan kon raken, echt gekken werk. 1 of 2 dagen later zaten we op een bankje en er lag blijkbaar een telefoontje toen het ons opviel zaten we er echt al een half uur

halverwegen de week kwamen de ouders van nikki er achter dat er bij een camping naast ons wel iets te doenw was elke avond optredes en grappe shows en zo dat was wel te doen. het viel me al meteen op dat daar meer nederlanders waren en ook meer jongeren, daar hadden ze nou echt een camping sfeer. daar heen gaan was dus voor herhaling vatbaar.

de dag erna gingen we er weer heen toen kwamen we wat nederelandse meisje tegen die waren wel aardig verder nog wat gegeten en gedronken de show gekenen en wat buite gebleven, ik en nikki bleven elke avond tot best laat wakker en 1x zijn we onze tent uit gegaan en bij het meer gaan zitten, het was best koud en veel muggen ook maar we vermaakten ons wel bij de gezellige lichten en de maan.

**meer info later.**

Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |