Hanna og Tor Åge til Australia travel blog

Tut og kjør!! På vei til Byron Bay i regnværet.

tur langs stranden i Byron Bay. Astrid er pakkesel!!! - men like...

Badenymfene Hanna og Sissel i Byron Bay

IDYLL! (Byron Bay)

Velfortjent pause på Cape Byron -det ser ut som om isen smaker!

på tide med lunsj - i Noosa

Ekte life-guard- gutter!! (NOOSA)

klar for å flate ut på stranda i Noosa

go`damene koser seg i sola

vi gikk en tur på stien....

er det noen koalaer her, tro???

TURKAMERATENE

mange opplevelser skal mimres om siste kvelden


Sissel og Astrid kom tilbake til Brisbane torsdag 17. mars, etter en innholdsrik tur i outbacken. De dukket opp i ingenmannsland og ble møtt av tre handlingslamma pensjonister som drev frivillig arbeid på turistinfoen, men jentene ordna seg, og fikk til slutt leid seg en bil. De fikk sett de nydelige wallabyene(små kenguruer) som hoppa rundt overalt. Der skulle jeg ha vøri...

Torsdagen ble for det meste brukt til organisering og planlegging av dagene fremover, før Trine og etterhvert gutta; Tor Åge og Kristian(kjæresten til Trine) kom over på Taco- kveld...mmmmmm!!!!!

Fredag våknet vi opp til en del skyer, men dro likevel, som tidligere bestemt, til Byron Bay. Hanna var sjåfør, for første gang, uten assistanse fra maen! Og dette gikk jo strålende!!! med god hjelp fra kartlesarane! Etterhver som vi nærmet oss Byron, begynte det og regne og regne og regne. Sissel ordna, oss raskt overnatting på et bedre motell, og så var det bare å sette i gang å utforske byen. Det ble lunsj og deretter desperat jakt etter varme klær: Hanna hadde bare pakket bikini og singlet: trodde vi bare skulle slikke sol og bade, nemlig! brrrr...Damene fikk shoppa mens når Hanna endelig fikk bestemt seg for hvilken jakke hun skulle kjøpe, så stengte butikken rett foran nesa på henne:(. Reagerte litt på at de stengte tidlig: 1600, jeg trodde det skulle være 17. Vel tilbake på rommet ble det jentevorspiel og deretter dro vi ut for å spise middag. Det tok litt tid før vi fant en restaurant som var åpen: det var da veldig så tidlig alt stengte her,da, tenkte vi! Lørdag morgen hadde vi bestilt frokost til 0800, og våknet med et sjokk av vertinna som stod og dundra på døra klokka sju med et rungende: "good morning, girls!" Astrid ble sendt ut i nattkjolen, en smule forvirra - med Sissels stadige kommentarer om at vi skulle jo ikke ha frokost før 0800. Vi spiste frokost, stelte oss og tenkte vi var ute i god tid da vi sjekket ut kvart over ni. Sissel kunne ikke dy seg og sa at vi hadde nok fått frokosten en time for tidlig, men da ble vi gjort oppmerksomme på tidsforskjellen. Klokka var ikke kvart over ni, men ti!! Da begynte alt å demre litt for oss, butikker som stengte, restauranter som ikke var åpne, frokost kl 07, ..:) Vi hadde godvær på lørdag og gikk turen opp til Cape Byron, fikk badet og kost oss. Deilig å være tilbake i Byron Bay! Også ble det tid for å vende nesa hjemover mot Brisbane igjen. På kvelden var vi invitert til Pål, Marte, Kristian og Trine på middag.

Søndag var vi så heldige å få Tor Åge med oss på tur. Og Tor Åge fikk et velfortjent avbrekk fra studier, og endelig tid til å få nyte sola og varmen, han også. Noosa ligger ca to- timers kjøring nord for Brisbane. En nydelig og sofistikert by, absolutt etter Hannas smak! Her fikk vi slappet av på stranden, badet i de enorme bølgene og sett life-guardene i akjson! Helt herlig! Hovedattraksjonen var likevel i følge lonely planet - boka, to see the sleepy koalas in the trees in the afternoon! Noe vi alle hadde gledet oss veldig til. Vi gikk og gikk og gikk, bakke opp og bakke ned, langs kysten og inn i skogen(uæhh)i nesten 1 mil, uten å se en eneste koala:(...men mosjon det fikk vi!) Kvelden avsluttet vi med god middag på life-guard klubbens restaurant, plassert helt nede på stranden. Idyll! Det var en trøtt men fornøyd gjeng som ankom Brisbane denne kvelden.

Mandag ble pakkedag for Sissel og Astrid. Og så ble det god mat og drikke på terrassen siste kvelden! Tirsdag ble jentene kjørt ut til flyplassen av Hanna og det var på tide å ta farvel. En flott tur var over for Hanna sin del, mens Astrid og Sissel drar ut på nye eventyr, med første stopp i Melbourne og deretter Sydney før avreise til Norge om seks dager.

Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |