Here we go again: New Zealand in winter. travel blog

Zeeleeuwen

Nog meer zeeleeuwen

Ff pootje baden en dan een hapje eten zoeken

De rotsen zitten vol met deze schelpdieren


Hé ik ben vandaag jarig! Eigenlijk pas om 10:00h, want ik ben per slot van rekening in Nederland geboren en duurt het nog 10 uur voor het 17 augustus is. Gisteravond lekker gegeten in Kaikoura en daarna eigenlijk niet zoveel meer gedaan. Vanmorgen besloten dat we naar Hanmer Springs gaan. Vandaar kun je ook naar de West Coast via de Lewis Pass en die is nog niet dicht.

Voordat we naar Hanmer Springs gaan, eerst nog even naar de 'seal colony' van Kaikoura geweest. Maaike heeft de foto's gemaakt.

Lekker rustig aan gedaan, dus we zijn op tijd in Hanmer Springs. Tijd om wat leuks te doen: midget golf. Hilarische momenten met andere gasten van de camping, gewoon ongedwongen lol!

Vandaag maar eens niet uit eten en zelf koken: supermarkt in en spullen gekocht voor ratatouille. Overal hebben we tot nu toe aubergines gezien, maar uitgerekend in Hanmer Springs hebben ze er geen. Lekker gekookt en gegeten in de gemeenschappelijke keuken en eens gewoon een avondje TV gekeken en zitten praten met andere camping gasten.

Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |