Hanna og Tor Åge til Australia travel blog

Kinesisk nyttår i China Town, Brisbane

Stadig fornøyde, selv etter en dårlig Valentines-middag

Vil helst ikke våkne med denne i senga!!!!!!!!!!!

Hanna kjemper mot bølgene i Byron Bay

Tor Åge speider etter delfinene

Just beautiful.......

Australias svar på spurven på tunet; kalkunen på bordet

Nyter utsikten på vei til Fyrtårnet

På vei til Cape Byron; Australias østligste punkt

Cape Byron

Byron Bay fyrtårn

Byron Bay fyr

Så leser vi litt innimellom, da..........

....og filosoferer litt.........

Sporty-Hanna på vei til joggetur

Nyter siste et siste bad før avreise tilbake til Brisbane


Da er vi ikke hjemlose lenger. Flytta inn i gaar. Mye organisering og shopping paa programmet om dagen. Vi har faatt kjopt inn en del, prover aa gjore det saa billig som mulig. Heldigvis er hvitevarene paa plass fra for. I gaar fikk vi kjopt et brukt terrassebord og seks stoler, saa naa har vi iallefall noe aa sitte paa. Inntok vaar forste middag hjemme i gaar ved eget spise/terrassebord:)I dag har vi faatt tak i brukt tv og vifte. Har hatt en varm natt, trenger absolutt bordvifte eller a/c. Det vi ogsaa oppdaget i gaar, som vi ikke merket paa visning, er TOGET, som durer forbi... Vender oss vel til det???!!!! Ellers virker leiligheten til aa fungere bra, vi har faatt en deilig og stor terrasse, hvor vi kan nyte mange lange og varme kvelder.

Fikk besok av to firfisler i gaar kveld, naar Hanna var alene hjemme(naa er det slutt paa lufting gjennom aapne dorer!!) Hanna provde aa bevare roen saa godt hun kunne, og takket for besoket og fikk begge ut!!!

Ellers har vi ogsaa faatt med oss x antall edderkopper, noen smaa og noen sinnsykt store og ekle(se bilde!!) Men vi har faatt beskjed om at vi ikke skal bekymre oss for giftige slanger og edderkopper, at vi maa mer ut i bushen for aa mote paa disse. Vi er derfor ganske avslappet, mer enn forventet iallefall:) Ellers er det mye rart som kryper rundt her nede, kakkerlakker, biller, maur, store og smaa firfisler mm. Men vi er ikke plaget av mygg, og det er jo positivt!!!!

Tor Aage er paa skolen man-ons denne uken, og idag tirsdag er Hanna ogsaa med: GRATIS INTERNET. Genialt i grunnen. Vi vurderer aa dra ut paa tur igjen paa torsdag - sondag, benytte anledningen naar Tor Aage har fri. Turen til Byron Bay ga absolutt mersmak!! Vi fikk virkelig slappet av og kost oss. Vi bodde flott og sentralt. Byron Bay skiller seg litt ut fra typiske turiststeder ellers langs kysten, ved at det ikke er noen hoyblokker (hoteller) og kjedebutikker/restauranter(Mcdonalds, KFC osv osv) her, bare mange koselige og lokale barer/restauranter og butikker. Mye spennende i butikkene: kunst, klaer,smykker osv. Turen til Fyrtaarnet var fantastisk. Stien opp gikk langs stranden og tilbake via en regnskog(litt ekkelt med tanke paa hva det var som skjulte seg bak traerne og gresset..)

Byron Bay har milevis med hvite langstrekte strender, vi fikk sett delfiner som lekte seg ute i sjoen. Det var supert aa bade, med en temp paa 28 grader i vannet. Vi kunne ikke hatt det bedre!!!

Hvis vi drar i helgen, blir det nordover denne gangen. Vi er blitt anbefalt aa faa med oss skilpaddeklekking, som foregaar paa denne tiden av aaret. Skal visstnok vaere en opplevelse. Vi faar se hva det blir til.

I kveld skal vi paa studentsamling m gratis grillmat, paa en restaurant, ikke saa langt i fra der vi bor. Det gjelder aa engasjere seg saa godt en kan i starten, slik at vi kommer kontakt med andre.

Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |