2007 Perduts per sudamèrica travel blog

A l'illa de Espenquí, Increible!!

En remull!!

Je, je, això és la Glòria!!! potser que no torni, no??

Movie Clips - Playback Requirements - Problems?

(MP4 - 501 K)

A punt de fer snorkel

(MP4 - 548 K)

Vista d'un trocet de la illa d'espenqui!. Sols!!!!


Bé, no podem resumir en 4 línies els 4 dies que hem passat, per això us posem algun video perquè us feu una idea. Si busqueu el paradís, aquest és el lloc.

El tercer dia a l'illa de Crasqui, vam anar amb un barco i ens van deixar a les illetes de Espenqui, i després a Carenero. Allà vam poder estar sols en una mini illeta i fer snorkel, i veure tot tipus de peixos de colors, enormes, peixos cirujano (blaus, grans), peixos cofre, uns altres de colors a ratlles... increible. Fins i tot una estrella de mar vermella gegant, d'uns 40-50 cm de diàmetre!!

I per últim, mentres la meritxell nedava tranquilament, al seu costat, em va semblar veure un ull que la mirava amb curiositat. Com que jo anava sense ulleres de veure, m'apropo i em fixo millor, i era un tauró-barracuda enorme, de més de metre i mig!!! No em vaig fer caquita perquè en aquell moment no sabria ni com fer-la! La vaig agafar del brac, i em vaig posar a nedar cap a la platja sense parar, ella preguntat que què passava, i jo seguia nedant! Era un bitxo enorme!!, amb les branquies molt marcades, no se si se li estava fent la boca aigua i les tenia molt dilatades o qué (com us podeu imaginar, no vaig fer cap foto, altra feina teníem)!!

En fi, aquí s'acaba el nostre viatget del 2007, que hem disfrutat molt!.

Gràcies per haver-ho compartit amb nosaltres.

Esperem veureus a tots a la tornada!!!

A10!!!!!!!!!!!

J i T.

Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |