Hanna og Tor Åge til Australia travel blog


Ja, for Tor Åge var nemlig sååå gira på dykketur i et av verdens beste dykkeområder: SIMILAN ISLANDS!! Og Hanna ofret seg helt og ble med på betingelse av at det var garantert at vi kunne dra i land på forskjellige strender. Og vi ble lovet at så lenge vi holdt oss unna en bestemt dag, ville det være full mulighet for dette. Vi dro avgårde i full fres,i en liten speedbåt ut til båten hvor vi skulle bo, mens noen av de andre passasjererne hang over rekka!! Da vi kom frem til båten, kikket Hanna seg spørrende rundt...for hvor var alle strendene jeg var blitt lovet?????????????????????

Stemningen var slett ikke bra da vi ble informert om at dette var den dagen vi IKKE skulle være i nærheten av strender, kun ligge ute på havet for at dykkerne skulle få større sjanse til å se digre Manta rays - noe Tor Åge i grunnen ikke hadde noe i mot. Hanna derimot freste av sinne: hadde liksom ikke betalt store summer for å ligge på en båt og gynge!! Men hva skal du gjøre der ute på havet??. Så mens Tor Åge koste seg under vann lå Hanna på soldekk og kjempet mot kvalmen...gyng gyng gyng!!

Større var gleden da vi på ettermiddagen la til rett utenfor den lekre stranden og jeg ble lovet en time i land mens de andre hadde nok et dykk. Jeg ble kjørt inn til stranden i gummibåt og satt av med beskjed om at de ville plukke meg opp om 45 minutter. Og så var Hanna i paradis. Helt fantastisk!! og humøret steg betraktelig. Etter to deilige dukkerter og rusletur på stranden, begynte det å bli mørkt og jeg antok at mine 45 minutter var over..men det kom ingen båt..og det ble bare mørkere og mørkere. Plutselig var ikke Hanna så høy i hatten likevel. Etter noe som føltes som en evighet og med tanker om at man virkelig var blitt forlatt, ble Hanna til slutt plukket opp..og det føltes nesten godt å være tilbake på båten med "dykkedudsene"

Neste dag våknet vi opp til strålende sol: HURRA!! Tor Åge bestemte seg for en dag med kona og slo følge inn til den samme stranden i stedet for dykk nr to. Og vi hadde det bare helt perfekt i de mest fantastiske omgivelser!! MÅ BARE OPPLEVES!! (All gynginga på båten var nesten verdt det!!)Advertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |