Hanna og Tor Åge til Australia travel blog


Vi kom oss trygt gjennom tollen paa Bali og kom oss ogsaa ut igjen i god behold. Det er regntid pa Bali og det fikk vi merke. Det var varmt og hoy luftfuktighet. Stort sett overskya og regn paa kveldene, men sola titta frem i ny og ne og det var uansett godt og varmt.

Vi sjekka inn paa et fint hotell i Sanur, et sted med roligere tempo enn det populaere feriestedet Kuta. Og her var det virkelig rolig, nesten dodt! Fravaeret av turister var stort og det var trist aa se hvordan folket her strever med aa faa endene til aa motes. Alle vi motte paa sa at det var svaert stille pa grunn av bombene. Vi var nesten de eneste gjestene paa hotellet.

Dagen etter dro vi ut pa dagstur til Lembongan, en oy utenfor Bali. Vi var bare sju passasjerer ombord med dobbelt saa mange folk som jobba ombord i baaten. Maa jo innromme at det var litt digg ogsaa, da vi fikk hele stranden og bassenget for oss selv ute på øya!! Og for et paradis!! Det var bare saa vakkert her, med et lekkert basseng og bungalower paa stranden. Selv om vi hadde betalt for tre netter paa hotellet i Bali klarte vi ikke la vaere og booka oss inn for en natt her ute i paradiset.

Mens Hanna slappet av ved bassengkanten med kalde drinker, utforsket Tor Åge undervannsfloraen - og var svært så fornøyd med det han fikk se!! Beste dykk ever!!

På ettermiddagen kom regnet og vi søkte ly under bungalowen, på vår egen lille terasse. Her koste vi oss og slappet av. Det var kun to andre par på øya sammen med oss denne kvelden. Vi fikk den beste service og mat servert kun for oss. Dessvere var ikke maten noe å skryte av, men selskapet var bra, så da kunne vi vel ikke klage!!

Vi fikk nok en herlig dag på øya. Vi fikk slappet av, snorkla litt(og Hanna fikk sett Nemo - og var strålende fornøyd med det!!)Vi ble også med på omvisningstur oppe i landsbyen på øya. Det var ikke særlig lystbetont å forlate ferieparadiset, men vi måtte tilbake til hovedøya. PÅ kvelden ble vi henta av en av de som jobba på båten vi tok ut til Lembongan. Han kjørte oss til en fiskereataurant som lå helt nede på stranden nær Kuta. Skikkelig stemningsfylt!! Deretter ble vi frakta videre til butikker hvor vi fikk handla med oss diverse julegaver og stæsj til en billig penge.

Siste dag på Bali tilbrakte vi på stranden tilknyttet hotellet. Vi rakk også å få oss litt massasje, før vi satte kursen mot flyplassen og Singapore som neste destinasjon. Vi skulle virkelig likt å vært mye lengre på Bali og kan absolutt tenke oss å ta turen tilbake ved en annen anledning. Bali har mye å by på, flotte omgivelser, hyggelige mennesker og masse kultur!!Advertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |